Chicken of the VNC

Chicken of the VNC b4 2.0

Bestuur een andere computer van ver, ver weg

VOOR

  • Helemaal gratis

TEGEN

  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Ontwikkeling gestopt

Gemiddeld
6

Met het gratis Chicken of the VNC bestuur je een andere computer op afstand. Zo help je bijvoorbeeld iemand anders bij het oplossen van een technisch probleem.

VNC staat voor Virtual Network Computing. Chicken of the VNC bracht dit concept oorspronkelijk naar de Mac. In het programma voer je in een loginscherm het IP-adres van de "host"-computer in, oftewel het systeem dat je wil besturen. Als je de wachtwoordcontrole doorstaat, opent er een venster met het beeldscherm van de host. Hier ga je mooi je gang, want voor díe computer is het alsof je hem fysiek op locatie bedient.

Chicken of the VNC mist een handleiding die je uitlegt hoe je van een systeem een host maakt. Hiervoor google je dan maar iets als "How to configure VNC Mac". Kort uitgelegd: in de sectie "Delen" van "Systeemvoorkeuren" vink je "Extern beheer" aan en geef je vervolgens "VNC-viewers" toestemming met een wachtwoord je systeem te beheren.

Met Chicken of the VNC bestuur je na wat technisch gevogel een systeem op afstand. Een beter idee is om het verouderde Chicken of the VNC links te laten liggen. In plaats hiervan gebruik je bijvoorbeeld het uitstekende TeamViewer voor afstandbediening van computers.

Meeste downloads Apps voor bediening op afstand voor mac

Meer
Chicken of the VNC

Download

Chicken of the VNC b4 2.0

Beoordelingen about Chicken of the VNC